A csirkehúst vágd kisebb darabokra, majd tedd egy tálba. Öntsd rá a szójaszószt, a fehér borecetet és a tandoori fűszerkeveréket. Add hozzá az apróra vágott fokhagymát és a sót, majd jól keverd össze.
A fűszerekkel való alapos bekeverés segít, hogy a hús minden darabja finom ízesítést kapjon.
Tedd a tálat a hűtőbe, és hagyd állni legalább 30 percig, hogy az ízek jól átjárják a csirkehúst.
Minél tovább pihenteted, annál intenzívebb ízeket kapsz.
A vöröshagymát vágd fel vékony szeletekre. Melegítsd fel egy serpenyőt közepes lángon, és tedd bele a fűszeres csirkehúst.
A serpenyőt forrósítsd fel jól, hogy a hús gyorsan elkezdjen sülni, így nem fogja kiengedni a levét.
Add hozzá a felvágott vöröshagymát és a babérleveleket. Pirítsd a húst, míg szépen meg nem pirul és átsül.
Ne keverd túl gyakran, hogy szép pirítást érj el a hús felületén.
Amikor a hús már jól megsült, vedd le a serpenyőt a tűzről, és szórd meg friss korianderrel. Adj hozzá egy kevés frissen őrölt borsot.
A koriander frissessége remekül kiegészíti a fűszeres ízeket, és szép színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.