KĂ©szĂts agar-agart az utasĂtĂĄsok szerint, majd öntsd egy kis tĂĄlba, Ă©s hagyd dermedni. A kĂ©sz agar-agar kockĂĄk lesznek, amelyeket kĂ©sĆbb felhasznĂĄlhatsz a desszerthez.
Az agar-agar egy vegetĂĄriĂĄnus alternatĂvĂĄja a zselatinnak, Ă©s segĂt, hogy a desszert szilĂĄrd Ă©s jĂłl formĂĄzhatĂł legyen.
Az epret, ĂĄfonyĂĄt Ă©s a kivit vĂĄgd kisebb darabokra. Ha szĂŒksĂ©ges, a gyĂŒmölcsöket alaposan mosd meg Ă©s szĂĄrĂtsd le.
HasznĂĄlj friss gyĂŒmölcsöket a legjobb Ăz Ă©s textĂșra Ă©rdekĂ©ben. Ha nem talĂĄlhatĂł friss eper, fagyasztott eper is tökĂ©letesen megfelel.
KĂ©szĂts egy tĂĄlat, amelybe rĂ©tegezd a friss gyĂŒmölcsöket, a kĂ©sz agar-agar kockĂĄkat Ă©s az Ă©des vörös babpĂŒrĂ©t (anko).
Az anko, az Ă©des babpĂŒrĂ©, egy fontos eleme a desszertnek, ami a hagyomĂĄnyos anmitsu ĂzĂ©t adja.
Tedd a tĂĄlba a matcha fagylaltot, Ă©s öntsd rĂĄ a friss tejszĂnhabot. DĂszĂtsd a tetejĂ©t a vĂĄlasztott gyĂŒmölcsökkel.
A matcha fagylalt kĂŒlönleges Ăzt ad a desszertnek, miközben a tejszĂnhab lĂĄgyĂtja az összhatĂĄst.
Tålald az anmitsut friss, hƱvös formåban. Ha szeretnéd, még egy kis mézet vagy juharszirupot is önthetsz rå az extra édességért.
A mĂ©z vagy juharszirup hozzĂĄadĂĄsa extra Ă©des Ă©lmĂ©nyt biztosĂt, amely kiemeli a gyĂŒmölcsök friss ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.