Frissen gナ想テカlt kテュnai baozi tテカltテカtt gombテウc

Baozi - Kテュnai tテカltテカtt gナ想gombテウc

A baozi egy hagyomテ。nyos kテュnai tテカltテカtt gナ想gombテウc, amelyet mテ。r テゥvszテ。zadok テウta fogyasztanak. A legenda szerint Zhuge Liang hadvezテゥr kテゥszテュttette elナ壮zテカr, hogy a katonテ。k szテ。mテ。ra tartalmas テゥs hordozhatテウ テゥtel legyen. A baozi puha, テゥdes テュzナア tテゥsztテ。ja tテカkテゥletesen harmonizテ。l a hテコsos vagy zテカldsテゥges tテカltelテゥkkel. Kテュnテ。ban テゥs mテ。s テ。zsiai orszテ。gokban utcai テゥtelkテゥnt is nテゥpszerナア, テゥs szテ。mos variテ。ciテウja lテゥtezik, テゥdes テゥs sテウs vテ。ltozatokban egyarテ。nt.

Elナ遡テゥszテシlet 30 perc
Elkテゥszテュtテゥs 15 perc
Teljes 45 perc
1800 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzテ。valテウk

Adagok: 10
400 g Bテコzaliszt
200 ml Vテュz
7 g Szテ。raz テゥlesztナ
20 g Kristテ。lycukor
5 g Sテウ
10 ml Olaj
250 g Darテ。lt sertテゥshテコs
100 g Aprテュtott kテ。poszta
30 g Zテカldhagyma (aprテウra vテ。gva)
20 ml Szテウjaszテウsz
10 g Gyテカmbテゥr (reszelve)
10 g Fokhagyma (aprテュtva)
10 ml Szezテ。molaj

Bevテ。sテ。rlテウ kosテ。r ikon Bevテ。sテ。rlテウ lista (0)

    Allergテゥn informテ。ciテウ
    GlutテゥnGlutテゥn
    SzテウjaSzテウja

    Elkテゥszテュtテゥsi Lテゥpテゥsek

    1

    Egy kis tテ。lban keverd テカssze a langyos vizet, az テゥlesztナ奏 テゥs a cukrot. Hagyd テ。llni 10 percig, amテュg habos lesz.

    A vテュz ne legyen tテコl forrテウ, mert az elpusztテュtja az テゥlesztナ奏. Ha nem habosodik fel az テゥlesztナ, valテウszテュnナアleg nem jテウ, テゥs テコjat kell hasznテ。lnod.

    2

    Egy nagy tテ。lban keverd テカssze a lisztet テゥs a sテウt.

    A lisztet itt is テゥrdemes テ。tszitテ。lni.

    3

    Add hozzテ。 az テゥlesztナ壮 vizet テゥs az olajat, majd keverd テカssze テゥs kezd el dagasztani a tテゥsztテ。t.

    Az olaj segテュt, hogy a tテゥszta rugalmasabb legyen.

    4

    Dagaszd a tテゥsztテ。t 10-12 percig, amテュg sima テゥs rugalmas lesz. Ha tテコl ragacsos, adj hozzテ。 egy kevテゥs lisztet.

    A dagasztテ。s kulcsfontossテ。gテコ a baozi sikerテゥhez. Addig dagaszd, amテュg a tテゥszta elvテ。lik az edテゥny falテ。tテウl テゥs a kezedtナ鼠.

    5

    Takard le a tテゥsztテ。t egy konyharuhテ。val, テゥs hagyd kelni meleg helyen kb. 1 テウrテ。n テ。t, amテュg a tテゥszta a duplテ。jテ。ra nナ.

    A meleg hely segテュti az テゥlesztナ munkテ。jテ。t. Ha nincs meleg helyed, tedd a tテ。lat egy langyos vテュzzel teli edテゥnybe.

    6

    Ezalatt kテゥszテュtsd el a tテカltelテゥket: egy tテ。lban keverd テカssze a darテ。lt hテコst, a kテ。posztテ。t, a zテカldhagymテ。t, a szテウjaszテウszt, a gyテカmbテゥrt, a fokhagymテ。t テゥs a szezテ。molajat.

    A tテカltelテゥk テュzlテゥs szerint variテ。lhatテウ. Hasznテ。lhatsz mテ。s zテカldsテゥgeket, gombテ。t, vagy akテ。r tofu-t is.

    7

    Oszd a megkelt tテゥsztテ。t 10 egyenlナ rテゥszre, majd formテ。zz belナ鼠テシk kis lapokat (kb. 10 cm テ。tmテゥrナ阻ナア).

    A lapokat nyテコjtsd vテゥkonyra, de a kテカzepテシk legyen vastagabb, hogy elbテュrja a tテカltelテゥket.

    8

    Helyezz egy kanテ。l tテカltelテゥket a tテゥszta kテカzepテゥre, majd テウvatosan hajtsd テカssze a szテゥleket, テゥs csテュpd テカssze a tetejテゥn, hogy zテ。rt gombテウcot kapj.

    A gombテウcokat alaposan zテ。rd le, hogy a tテカltelテゥk ne folyjon ki gナ想テカlテゥs kテカzben.

    9

    Helyezd a gombテウcokat sテシtナ叢apテュrra, majd fedd le, テゥs hagyd kelni tovテ。bbi 15-20 percig.

    Ez a mテ。sodik kelesztテゥs segテュt, hogy a gombテウcok mテゥg levegナ壮ebbek legyenek.

    10

    Kテゥszテュts elナ egy gナ想テカlナ奏, forralj vizet, majd helyezd bele a gombテウcokat テコgy, hogy ne テゥrjenek テカssze.

    A gombテウcok alテ。 tegyテゥl sテシtナ叢apテュrt vagy kテュnai kel levelet, hogy ne ragadjanak le a gナ想テカlナ aljテ。ra.

    11

    Gナ想テカld a gombテウcokat 15 percig, majd kapcsold le a hナ奏, テゥs hagyd pihenni a fedナ alatt mテゥg 5 percig.

    Fontos, hogy a gナ想テカlテゥs utテ。n ne vedd le azonnal a fedナ奏, mert a hirtelen hナ僧テゥrsテゥkletvテ。ltozテ。s miatt a gombテウcok テカsszeeshetnek.

    12

    Tテ。lald melegen, szテウjaszテウsszal vagy mテ。s mテ。rtogatテウssal.

    A baozi remekテシl illik a csテュpナ壮 szテウszokhoz is.