HĂĄmozd meg Ă©s reszeld le a fokhagymĂĄt nagyon finomra, hogy az Ăze teljesen elkeveredjen a szĂłszban.
A fokhagymĂĄt fokhagymanyomĂłval is pĂ©pesĂtheted.
Egy közepes mĂ©retƱ edĂ©nyben keverd össze a BBQ szĂłszt, a dijoni mustĂĄrt, a szĂłjaszĂłszt Ă©s a mĂ©zet. MelegĂtsd alacsony lĂĄngon, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
Ăgyelj rĂĄ, hogy ne forrald fel a szĂłszt, mert a mĂ©z megĂ©ghet.
Add hozzĂĄ a reszelt fokhagymĂĄt, majd szĂłrd bele a fĂŒstölt paprikĂĄt, a chili pelyhet Ă©s a fekete borsot. Keverd jĂłl össze, Ă©s fĆzd 5 percig.
A chili pehely mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
Ăntsd hozzĂĄ a friss citromlevet Ă©s az olĂvaolajat, majd keverd alaposan össze, hogy selymes ĂĄllagot kapj.
A citromlĂ© frissessĂ©gĂ©tĆl fĂŒggĆen lehet, hogy több vagy kevesebb kell belĆle.
FĆzd tovĂĄbbi 2-3 percig alacsony lĂĄngon, majd hagyd kihƱlni. A szĂłsz hƱtĆben tĂĄrolva 5-7 napig elĂĄll.
A kihƱlt szósz sƱrƱbb lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.