BBQ fĂŒstös szĂłjĂĄs pĂĄc tĂĄlalva

BBQ fĂŒstös szĂłjĂĄs pĂĄc

A BBQ fĂŒstös szĂłjĂĄs pĂĄc egy igazĂĄn kĂŒlönleges szĂłsz, amely a szĂłjaszĂłsz gazdag Ă­zĂ©t Ă©s a fĂŒstölt paprika karakteres Ă­zĂ©t ötvözi. A BBQ szĂłsz Ă©s a barna cukor Ă©des-fƱszeres alapja tökĂ©letes kiegĂ©szĂ­tƑje minden grillezett Ă©telnek. A fĂŒstös Ă­z Ă©s a szĂłjaszĂłsz kombinĂĄciĂłja izgalmas, gazdag Ă­zĂ©lmĂ©nyt biztosĂ­t.

ElƑkĂ©szĂŒlet 5 perc
Elkészítés 7 perc
Teljes 12 perc
230 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 50 ml Szójaszósz
⭕ 2 tk. FĂŒstölt paprika
⭕ 100 ml BBQ szósz
⭕ 2 ek. Barna cukor
⭕ 30 ml Olívaolaj
⭕ 3 gerezd Fokhagyma
⭕ 20 ml FehĂ©r ecet
⭕ 1 csipet Fekete bors
⭕ 1 csipet Só

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    SzĂłjaSzĂłja

    Elkészítési Lépések

    1

    A fokhagymåt håmozd meg és finomra aprítsd.

    A fokhagymĂĄt reszelƑn is lereszelheted, hogy mĂ©g intenzĂ­vebb legyen az Ă­ze.

    2

    Egy tĂĄlban keverd össze a szĂłjaszĂłszt, BBQ szĂłszt, barna cukrot, olĂ­vaolajat, fehĂ©r ecetet, aprĂłra vĂĄgott fokhagymĂĄt, fĂŒstölt paprikĂĄt, sĂłt Ă©s fekete borsot.

    KĂłstold meg a pĂĄcot, Ă©s Ă­zlĂ©s szerint ĂĄllĂ­tsd be a fƱszerezĂ©st. Ha szereted a csĂ­pƑset, adhatsz hozzĂĄ egy kevĂ©s chiliport is.

    3

    A keveréket öntsd egy kis låbosba, és közepes långon melegítsd 5-7 percig, amíg a cukor elolvad és a påc egy kicsit besƱrƱsödik.

    Folyamatosan kevergesd a påcot, hogy a cukor ne égjen le az edény aljåra.

    4

    MiutĂĄn a pĂĄc besƱrƱsödött, vedd le a tƱzrƑl, Ă©s hagyd kihƱlni.

    A påc hƱtés közben még tovåbb sƱrƱsödik.

    5

    TĂĄlald a BBQ fĂŒstös szĂłjĂĄs pĂĄcot grillezett hĂșsokkal, zöldsĂ©gekkel vagy akĂĄr tortillĂĄval.

    A pĂĄccal megkent hĂșsokat, zöldsĂ©geket legalĂĄbb 30 percig pĂĄcold a hƱtƑben, mielƑtt megsĂŒtnĂ©d.