Mosd meg Ă©s hĂĄmozd meg a sĂĄrgarĂ©pĂĄkat, majd vĂĄgd Ćket hosszĂĄban fĂ©lbe, ha nagyobb mĂ©retƱek.
A sĂĄrgarĂ©pĂĄkat Ă©rdemes egyenletes mĂ©retƱre vĂĄgni, hogy egyenletesen sĂŒljenek meg.
Egy kis tĂĄlban keverd össze az olĂvaolajat, a BBQ szĂłszt, a mĂ©zet, a fokhagymaport, a fĂŒstölt paprikĂĄt, a sĂłt Ă©s a borsot.
A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
Egy ecset segĂtsĂ©gĂ©vel kend be a sĂĄrgarĂ©pĂĄkat a fƱszeres-mĂ©zes BBQ keverĂ©kkel.
Ăgyelj arra, hogy a sĂĄrgarĂ©pĂĄkat minden oldalrĂłl befedje a mĂĄz.
MelegĂtsd elĆ a grillt közepes hĆfokra, vagy hasznĂĄlj grillserpenyĆt.
A grillserpenyĆ megakadĂĄlyozza, hogy a sĂĄrgarĂ©pĂĄk leesjenek a rĂĄcsok között.
Helyezd a sĂĄrgarĂ©pĂĄkat a grillrĂĄcsra, Ă©s sĂŒsd 6-8 percig, idĆnkĂ©nt megforgatva, amĂg aranybarnĂĄra sĂŒlnek Ă©s enyhĂ©n karamellizĂĄlĂłdnak.
Figyelj, hogy a sĂĄrgarĂ©pĂĄk ne Ă©gjenek meg. Ha tĂșl gyorsan pirulnak, vedd lejjebb a hĆfokot.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg frissen aprĂtott petrezselyemmel, Ă©s locsold meg egy kevĂ©s extra mĂ©zes BBQ szĂłsszal.
A petrezselyem helyett hasznĂĄlhatsz mĂĄs zöldfƱszereket is, pĂ©ldĂĄul koriandert vagy metĂ©lĆhagymĂĄt.
Fogyaszd frissen grillezett hĂșsok, zöldsĂ©gek vagy akĂĄr önĂĄllĂł fogĂĄskĂ©nt egy könnyƱ salĂĄtĂĄval.
A grillezett sårgarépa kivåló köret.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.