Mosd meg az uborkåt, és vågd vékony karikåkra vagy félholdakra.
Ha az uborka hĂ©ja vastag vagy keserƱ, hĂĄmozd meg. A magokat is eltĂĄvolĂthatod, ha zavarnak.
Egy nagy keverĆtĂĄlban keverd össze a görög joghurtot, a BBQ szĂłszt, az aprĂłra vĂĄgott kaprot, a fokhagymaport, az almaecetet, a sĂłt Ă©s a borsot.
A görög joghurt helyett hasznĂĄlhatsz natĂșr joghurtot is, de a görög joghurt sƱrƱbb Ă©s krĂ©mesebb ĂĄllagot ad a salĂĄtĂĄnak.
Add hozzå az uborkaszeleteket, majd óvatosan keverd össze, hogy a szósz minden darabot bevonjon.
Ne keverd tĂșl az uborkĂĄt, mert könnyen összetörhet.
Fedd le, Ă©s tedd hƱtĆbe legalĂĄbb 20 percre, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
Ha van rĂĄ idĆd, hagyd a salĂĄtĂĄt hosszabb ideig a hƱtĆben (akĂĄr 1-2 ĂłrĂĄt), hogy az Ăzek mĂ©g jobban összeĂ©rjenek.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss kaporral, Ă©s kĂnĂĄld hidegen grillezett hĂșsok vagy sĂŒlt Ă©telek mellĂ©.
A friss kapor helyett hasznĂĄlhatsz szĂĄrĂtott kaprot is, de a friss kapor Ăze sokkal intenzĂvebb.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.