A boerewors-t vágd szeletekre, és egy serpenyőben olívaolajban süsd meg mindkét oldalát, amíg szépen megpirul.
A boerewors-t közepes hőfokon süsd, hogy ne égjen meg, hanem szépen átsüljön.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd, és egy másik serpenyőben pirítsd meg az olívaolajban, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagyma és fokhagyma pirítása a legjobb alapot adja a kolbászhoz, és kiemeli az ízeket.
A paradicsomot vágd kockákra, és add hozzá a pirított hagymához. Főzd még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A paradicsom friss íze remekül illik a fűszeres kolbászhoz, és segít egy szószt alkotni.
A joghurtot keverd el egy kis sóval és borssal, majd a pirított boereworsra és a kenyérszeletekre kanalazd.
A joghurt frissítő ízt ad, és segít enyhíteni a fűszeres kolbász ízét.
Tálald a boerewors-t a kenyérszeleteken, és díszítsd friss korianderrel.
A koriander friss zöld íze szépen kiegészíti a fűszeres ételt, és színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.