A tojásokat egy tálban felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a friss narancslevet és a tejet.
A tojásokat jól verjük fel, hogy könnyed és pufók állagot kapjunk a tésztához.
Ezután adjuk hozzá a sütőport, fahéjat, sót, majd fokozatosan keverjük bele a búzalisztet. A tésztának sűrűnek kell lennie, de ne túl keménynek.
Ha a tészta túl sűrű, egy kis narancslé vagy tej segíthet a hígításon.
Hevítsünk olajat egy serpenyőben, majd egy evőkanál segítségével formázzunk kis golyókat a tésztából és helyezzük őket az olajba.
Az olaj hőmérséklete kulcsfontosságú – ha túl hideg, a tészta felszívja az olajat; ha túl forró, gyorsan megéghet.
Fry the dough balls in batches, turning them occasionally, until they are golden brown and crispy on all sides.
Don\'t overcrowd the pan; fry them in batches to ensure they cook evenly.
Once golden brown, remove the bolinhos de chuva from the oil and place them on paper towels to drain excess oil.
You can sprinkle some extra sugar and cinnamon over the bolinhos while they are still warm for extra sweetness.
Serve the bolinhos de chuva warm with a side of fresh orange juice or as a sweet snack.
Enjoy them fresh out of the pan for the best texture, crispy on the outside and soft on the inside.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.