A bagett szeleteket helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 °C-ra előmelegített sütőben pirítsd aranybarnára 5-7 perc alatt.
Ha ropogósabb végeredményt szeretnél, a sütés előtt kend meg a szeleteket olívaolajjal.
Az érett avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, majd kanalazd ki a belsejét egy tálba. Villával törd össze, és keverd hozzá a citromlevet, sót és borsot.
A citromlé nemcsak ízt ad, hanem megakadályozza, hogy az avokádó bebarnuljon.
A koktélparadicsomokat vágd apró kockákra, és keverd össze egy kevés olívaolajjal és csipet sóval. Hagyd állni pár percet, hogy levet eresszen.
A paradicsom levét leöntheted, ha nem szeretnéd, hogy eláztassa a kenyeret.
A megpirított bagettszeletek tetejét dörzsöld be fél fokhagymagerezddel, majd kend rá az avokádókrémet és kanalazz rá a paradicsomos keverékből.
Azonnal tálald, hogy a bagett ne szívja magába a nedvességet és ropogós maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.