A cukkínit mosd meg, vágd le a végeit, majd szeleteld fel vékony karikákra vagy kockákra.
Ha gyorsan szeretnél egyenletes szeleteket, használhatsz mandolin vágót.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a felvágott fokhagymát, és pirítsd egy-két percig, amíg illatos lesz.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű ízt adhat az ételnek.
Add hozzá a cukkíni szeleteket a serpenyőbe, és pirítsd őket 5-7 percig, amíg enyhén aranybarnák és megpuhulnak.
Ne tedd túlzsúfolttá a serpenyőt, hogy a cukkíni szépen piruljon.
Miután a cukkíni megpirult, öntsd rá a balsamicó ecetet, és add hozzá a sót és borsot. Keverd össze, majd vedd le a tűzről.
A balsamicó ecet ad egy finom, savanykás ízt, ami tökéletesen illik a cukkínihez.
A bagettet szeleteld fel vékonyabb szeletekre, és egy serpenyőben pirítsd meg, hogy aranybarna és ropogós legyen.
A bagett szeleteket olívaolajjal megkenve is megsütheted, hogy extra ízt adjon neki.
Miután a bagett megsült, díszítsd meg a pirított cukkínivel. Reszeld rá a parmezán sajtot és a friss bazsalikom leveleket.
A parmezán sajt és a friss bazsalikom a bruschettát gazdagítja, és extra ízélményt ad.
Tálald melegen, és azonnal fogyaszd el. Ha szeretnéd, tálalhatsz mellé egy kis extra parmezán sajtot.
A bruschetta legjobb, ha frissen készül, de pár óráig hűtőben is eltartható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.