A bagettet szeleteld fel kb. 1-2 cm vastag szeletekre, majd helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsire.
Ha szeretnéd, a bagetteket előre megpiríthatod a sütőben, hogy ropogósabb legyen a végeredmény.
A szeleteket locsold meg olívaolajjal, majd süsd őket 180°C-on 5-7 percig, amíg aranybarnák és ropogósak nem lesznek.
Ha van, használhatsz fokhagymás olívaolajat a jobb ízért!
A füstölt lazacot vágd vékony szeletekre, és készíts elő egy tálat a tálaláshoz.
A lazacot friss, jó minőségű füstölt lazaccal ajánlott használni a legjobb íz eléréséhez.
A fokhagymát vágd fel apróra, és dörzsöld be vele a pirított bagettek egyik oldalát.
A fokhagyma extra ízt ad, és jól kiegészíti a lazac füstös ízét!
A pirított bagettek tetejére helyezd a füstölt lazac szeleteket. Facsarj egy kevés friss citromlevet rájuk, és szórd meg friss borssal és apróra vágott petrezselyemmel.
A citrom frissítő savassága kiemeli a lazac gazdag ízét, és frissességet ad az ételnek.
Tálald az elkészült bruschettákat frissen, és fogyaszd azonnal, hogy a bagett ropogós maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.