Főzd meg a Milmyeon tésztát a csomagolás utasításai szerint, majd hideg vízben öblítsd le, hogy lehűljön és ne ragadjon össze.
A tésztát hideg vízben való öblítése segít abban, hogy friss és nem ragadós maradjon.
A marhahúst (vagy csirkehúst) apróra vágva tálald a tésztával, és helyezd rá a főtt tojást.
A főtt tojás elengedhetetlen a Milmyeon tálalásánál, mert frissíti a tálat és gazdagítja az ízét.
Készítsd el a szószt: keverd össze a gochujangot (piros paprika pasta), szezámolajat, ecetet, cukrot, és sót. Ízesítsd a szószt a saját ízlésed szerint.
A szósz ízesítése kulcsfontosságú, próbáld meg kóstolni és igazítani az egyes összetevőket.
A tálba helyezd a tésztát, öntsd rá a szószt, majd díszítsd a tetejét uborkával, főtt tojással és szezámmaggal.
Az uborka frissessége és a szezámmag ropogóssága nagyszerű kiegészítői a tésztának.
Tálald az ételt azonnal, és ha szükséges, adj hozzá extra fűszert vagy gochujangot a tetejére, hogy még pikánsabb legyen.
A gochujang extra fűszerezettséget ad a tálhoz, így ha szereted a csípőset, bátran adj hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.