Ceviche de AtĂșn tĂĄlalva lime-lĂ©vel Ă©s avokĂĄdĂłval

Ceviche de AtĂșn

A Ceviche de AtĂșn a mexikĂłi konyha egyik frissĂ­tƑ Ă©tke, amelyben a tonhal Ă©s a citrusos lime-lĂ© tökĂ©letes harmĂłniĂĄt alkot. A koriander Ă©s a chili gazdagĂ­tjĂĄk az Ă­zeket, miközben az avokĂĄdĂł Ă©s a tökmag finom textĂșrĂĄval Ă©s Ă­zvilĂĄggal egĂ©szĂ­tik ki az Ă©telt.

ElƑkĂ©szĂŒlet 30 perc
Elkészítés N/A
Teljes 30 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 400 g Friss tonhal
⭕ 4 ek. Friss lime-lĂ©
⭕ 2 ek. Friss citromlĂ©
⭕ 1 db Hagyma
⭕ 2 ek. Friss koriander
⭕ 2 db Friss paradicsom
⭕ 1 csipet Sós víz
⭕ 1 db Avokádó
⭕ 1 tk. Tökmag
⭕ 1 db Friss chili

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    A tonhalat vĂĄgd aprĂł kockĂĄkra, Ă©s tedd egy tĂĄlba. Öntsd rĂĄ a lime Ă©s citrom levĂ©t.

    A tonhalnak frissnek kell lennie, hogy a ceviche Ă­ze a legjobb legyen.

    2

    Add hozzå a finomra vågott hagymåt, a felkockåzott paradicsomot, és az apróra vågott koriandert.

    A koriander friss íze igazån kiemeli a ceviche frissességét.

    3

    A chilit vågd apróra, és keverd a tålba a többi hozzåvalóval.

    A chili mennyiségét igazíthatod a sajåt ízlésedhez.

    4

    Hagyd ĂĄllni a tĂĄlat a hƱtƑben legalĂĄbb 30 percig, hogy az Ă­zek összeĂ©rjenek.

    Minél hosszabb ideig åll, annål ízesebb lesz.

    5

    TĂĄlalĂĄs elƑtt adj hozzĂĄ az avokĂĄdĂłt, Ă©s tĂĄlald egy tĂĄlba. SzĂłrd meg egy kis tökmaggal a friss Ă­zĂ©rt.

    Az avokådó krémessége jól kiegészíti a tonhal frissességét.