Ceviche de Atún tálalva lime-lével és avokádóval

Ceviche de Atún

A Ceviche de Atún a mexikói konyha egyik frissítő étke, amelyben a tonhal és a citrusos lime-lé tökéletes harmóniát alkot. A koriander és a chili gazdagítják az ízeket, miközben az avokádó és a tökmag finom textúrával és ízvilággal egészítik ki az ételt.

Előkészület 30 perc
Elkészítés N/A
Teljes 30 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
400 g Friss tonhal
4 ek. Friss lime-lé
2 ek. Friss citromlé
1 db Hagyma
2 ek. Friss koriander
2 db Friss paradicsom
1 csipet Sós víz
1 db Avokádó
1 tk. Tökmag
1 db Friss chili

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A tonhalat vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. Öntsd rá a lime és citrom levét.

    A tonhalnak frissnek kell lennie, hogy a ceviche íze a legjobb legyen.

    2

    Add hozzá a finomra vágott hagymát, a felkockázott paradicsomot, és az apróra vágott koriandert.

    A koriander friss íze igazán kiemeli a ceviche frissességét.

    3

    A chilit vágd apróra, és keverd a tálba a többi hozzávalóval.

    A chili mennyiségét igazíthatod a saját ízlésedhez.

    4

    Hagyd állni a tálat a hűtőben legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.

    Minél hosszabb ideig áll, annál ízesebb lesz.

    5

    Tálalás előtt adj hozzá az avokádót, és tálald egy tálba. Szórd meg egy kis tökmaggal a friss ízért.

    Az avokádó krémessége jól kiegészíti a tonhal frissességét.