Főzzük meg a rizst az előírt módon, majd tartsuk melegen.
Friss rizst használjunk a legjobb textúra érdekében.
A chili paprikát vékonyra szeleteljük fel, majd egy kevés szezámolajjal pirítsuk meg.
A chili erősségét a személyes ízlés szerint állíthatjuk be.
A tojást egy serpenyőben készítsük el lágyra, majd tartsuk melegen.
A lágy tojás sárgája extra ízt ad a dishhez.
A salátát alaposan mossuk meg, és egy nagy tálba helyezzük.
A friss zöldsaláta ropogós textúrát ad a dishnek.
A kész rizst a saláta tetejére helyezzük, majd a pirított chilit és a lágy tojást is hozzáadjuk.
A friss lime lével öntözzük meg a tálat, hogy egyensúlyozza a chilit.
A tálat szórjuk meg szezámmaggal, és tálaljuk az elkészült chilis sundaet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.