Chirashi t谩l sz贸jasz贸sszal 茅s friss z枚lds茅gekkel t谩lalva

Chirashi sz贸jasz贸sszal

A Chirashi sz贸jasz贸sszal egy friss铆t艖 jap谩n 茅tel, amely t枚k茅letes v谩laszt谩s mindazok sz谩m谩ra, akik egy k枚nnyed 茅tkez茅sre v谩gynak. Az 茅tel rizs alap煤, 茅s friss tonhallal, ubork谩val 茅s avok谩d贸val van t谩lalva, amelyek harmonikusan kieg茅sz铆tik a rizses alapot. A sz贸jasz贸sz k眉l枚nleges 铆zt ad az 茅telnek, 茅s az 铆zek t枚k茅letes egyens煤ly谩t hozza l茅tre. A Chirashi sz贸jasz贸sszal nemcsak 铆zletes, hanem rendk铆v眉l friss铆t艖 茅tkez茅si lehet艖s茅g is.

El艖k茅sz眉let 15 perc
Elk茅sz铆t茅s 20 perc
Teljes 35 perc
460 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 2
200 g Friss tonhal (sushira)
200 g Rizs
3 ek. Rizsecet
1 tk. Cukor
0.5 tk. S贸
1 db Friss uborka
1 db Friss avok谩d贸
2 ek. Sz贸jasz贸sz
1 tk. T枚r枚tt szez谩mmag

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸
    Sz贸jaSz贸ja

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    A rizst alaposan mosd meg, majd f艖zd meg a szok谩sos m贸don. Ha k茅sz, hagyd kih疟lni.

    A rizs legyen enyh茅n ragacsos, hogy j贸l tapadjon a t枚bbi 枚sszetev艖h枚z.

    2

    A rizsecetet, cukrot 茅s s贸t egy kis ed茅nyben meleg铆tsd 枚ssze, am铆g a cukor fel nem old贸dik.

    A kever茅ket ne forrald, csak meleg铆tsd fel, hogy elolvadjon a cukor. A kever茅k adja meg a rizs savanyk谩s 铆z茅t.

    3

    A k茅sz rizst egy t谩lba helyezd, 茅s 枚ntsd r谩 a k茅sz ecetes kever茅ket. J贸l keverd 枚ssze, hogy a rizs minden egyes szem茅t 谩tj谩rja az 铆z.

    A rizs h疟l茅s茅vel egyre jobb lesz az 铆ze, 铆gy nem kell t煤l gyorsan t谩lalni, hagyjuk egy kicsit pihenni.

    4

    A tonhalat v谩gd v茅kony szeletekre, vagy ha szeretn茅d, kisebb kock谩kra is v谩ghatod.

    A tonhal legyen friss, 茅s sushira alkalmas min艖s茅g疟, hogy 茅lvezetes legyen az 茅tel.

    5

    Az ubork谩t h谩mozd meg, majd v谩gd v茅kony szeletekre vagy julienne-re.

    Ne v谩gd t煤l vastagra, hogy j贸l passzoljon a t枚bbi hozz谩val贸hoz.

    6

    Az avok谩d贸t v谩gd f茅lbe, t谩vol铆tsd el a magj谩t, 茅s v谩gd v茅kony szeletekre.

    Az avok谩d贸 茅des 铆ze remek眉l kieg茅sz铆ti a tonhal s贸s 铆z茅t.

    7

    A t谩lal谩shoz egy t谩lban helyezd el a kih疟lt rizst, majd tedd r谩 a szeletelt tonhalat, ubork谩t 茅s avok谩d贸t.

    A t谩lal谩skor 眉gyelj arra, hogy a rizs 茅s a z枚lds茅gek sz铆nesek 茅s eszt茅tikusak legyenek.

    8

    脰ntsd r谩 a sz贸jasz贸szt, 茅s sz贸rd meg t枚r枚tt szez谩mmaggal.

    A sz贸jasz贸sz 铆ze kiemeli a friss tonhalat 茅s a z枚lds茅geket, m铆g a szez谩mmag hozz谩ad egy kis ropog贸s text煤r谩t.