A couscous-t egy tĂĄlba öntjĂŒk, Ă©s hozzĂĄadjuk a sĂłt. Forraljunk vizet, majd öntsĂŒk rĂĄ a couscous-ra. Az edĂ©nyt lefedjĂŒk, Ă©s hagyjuk pihenni 5 percig, hogy a couscous felszĂvja a vizet.
Ne keverjĂŒk meg azonnal, hagyjuk, hogy a gĆz hatĂĄsĂĄra megpuhuljon.
A bĂĄrĂĄnyhĂșst vĂĄgjuk fel kisebb kockĂĄkra. Egy serpenyĆben hevĂtsĂŒnk olĂvaolajat, majd adjuk hozzĂĄ a bĂĄrĂĄnyhĂșst, Ă©s pirĂtsuk meg, amĂg egyenletesen barna nem lesz.
A bĂĄrĂĄnyhĂșst ne zsĂșfoljuk tĂșl a serpenyĆbe, hogy szĂ©pen megpiruljon minden oldalĂĄn.
AmĂg a bĂĄrĂĄnyhĂșs sĂŒl, aprĂtsuk fel a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt. Amikor a bĂĄrĂĄnyhĂșs megpirult, adjuk hozzĂĄ a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, majd dinszteljĂŒk Ćket ĂŒvegesre.
A hagymĂĄt ne pirĂtsuk meg tĂșlsĂĄgosan, mert keserƱvĂ© vĂĄlhat.
Adjuk hozzĂĄ a marokkĂłi fƱszerkeverĂ©ket a hĂșsos keverĂ©khez, Ă©s keverjĂŒk össze. Ezt követĆen öntsĂŒk hozzĂĄ a vizet, majd fĆzzĂŒk tovĂĄbb, amĂg a bĂĄrĂĄnyhĂșs meg nem puhul, körĂŒlbelĂŒl 20-30 percig.
A fƱszerkeverĂ©k gazdagĂthatja az Ă©tel ĂzĂ©t, Ăgy vĂĄlasszunk jĂł minĆsĂ©gƱ fƱszereket.
MiutĂĄn a couscous megpuhult, lazĂtsuk fel villĂĄval, majd keverjĂŒk össze a bĂĄrĂĄnyhĂșsos keverĂ©kkel. ĂntsĂŒk rĂĄ a friss citromlevet Ă©s szĂłrjuk meg korianderrel.
A citromlĂ© Ă©s a koriander frissĂtĆ Ăzt ad a couscousnak, Ă©s segĂt kiemelni a fƱszerek gazdagsĂĄgĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.