A sertéshúst vágd kisebb kockákra, és az olívaolajban pirítsd meg egy nagy serpenyőben, amíg ropogós és aranybarna lesz.
A sertéshús zsíros részét is tartsd meg, mivel ez segít a ropogós textúra elérésében.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a pirított sertéshúshoz. Pirítsd tovább 3-4 percig, amíg a hagyma megpuhul.
A hagymát add hozzá fokozatosan, hogy a hús ne veszítse el a ropogósságát.
Add hozzá a zöldpaprikát és a sárgarépát, majd keverd össze a hússal és hagyd főni 5-7 percig.
A zöldpaprika friss ízt ad, a sárgarépa pedig enyhe édességet hoz a fogásba.
A fűszerpaprikát, füstölt pirospaprikát, koriandert, sót és borsot keverd bele a húsos-zöldséges keverékhez, majd öntsd fel vízzel. Főzd 10 percig, hogy a fűszerek jól átjárják a hozzávalókat.
A füstölt pirospaprika különleges ízt ad a fogásnak, és egy kis füstösséget kölcsönöz neki.
A búzadarával (cuchuco) folytasd a főzést, és lassú tűzön főzd, amíg a dara meg nem puhul és a víz el nem párolog.
A cuchuco folyamatos keverést igényel, hogy ne ragadjon le. Ha szükséges, adj hozzá még vizet.
Amikor minden hozzávaló teljesen megpuhult és az étel összeértek az ízek, tálald melegen.
Tálalás előtt egy kis friss koriandert szórhatsz a tetejére, hogy még friss ízt adjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.