A sertĂ©shĂșst vĂĄgd kisebb kockĂĄkra, Ă©s az olĂvaolajban pirĂtsd meg egy nagy serpenyĆben, amĂg ropogĂłs Ă©s aranybarna lesz.
A sertĂ©shĂșs zsĂros rĂ©szĂ©t is tartsd meg, mivel ez segĂt a ropogĂłs textĂșra elĂ©rĂ©sĂ©ben.
A vöröshagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, majd add hozzĂĄ a pirĂtott sertĂ©shĂșshoz. PirĂtsd tovĂĄbb 3-4 percig, amĂg a hagyma megpuhul.
A hagymĂĄt add hozzĂĄ fokozatosan, hogy a hĂșs ne veszĂtse el a ropogĂłssĂĄgĂĄt.
Add hozzĂĄ a zöldpaprikĂĄt Ă©s a sĂĄrgarĂ©pĂĄt, majd keverd össze a hĂșssal Ă©s hagyd fĆni 5-7 percig.
A zöldpaprika friss Ăzt ad, a sĂĄrgarĂ©pa pedig enyhe Ă©dessĂ©get hoz a fogĂĄsba.
A fƱszerpaprikĂĄt, fĂŒstölt pirospaprikĂĄt, koriandert, sĂłt Ă©s borsot keverd bele a hĂșsos-zöldsĂ©ges keverĂ©khez, majd öntsd fel vĂzzel. FĆzd 10 percig, hogy a fƱszerek jĂłl ĂĄtjĂĄrjĂĄk a hozzĂĄvalĂłkat.
A fĂŒstölt pirospaprika kĂŒlönleges Ăzt ad a fogĂĄsnak, Ă©s egy kis fĂŒstössĂ©get kölcsönöz neki.
A bĂșzadarĂĄval (cuchuco) folytasd a fĆzĂ©st, Ă©s lassĂș tƱzön fĆzd, amĂg a dara meg nem puhul Ă©s a vĂz el nem pĂĄrolog.
A cuchuco folyamatos keverĂ©st igĂ©nyel, hogy ne ragadjon le. Ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g vizet.
Amikor minden hozzĂĄvalĂł teljesen megpuhult Ă©s az Ă©tel összeĂ©rtek az Ăzek, tĂĄlald melegen.
TĂĄlalĂĄs elĆtt egy kis friss koriandert szĂłrhatsz a tetejĂ©re, hogy mĂ©g friss Ăzt adjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.