A babot áztasd be vízbe 6-8 órára, majd főzd meg, amíg megpuhul. A kukoricadarát is alaposan öblítsd le.
A babot érdemes előző nap beáztatni, hogy gyorsabban megpuhuljon főzés közben.
A marhahúst vágd kisebb darabokra, majd egy nagy lábasban, olívaolajon pirítsd meg, amíg enyhén meg nem barnul.
A marhahús pirítása segít a gazdag ízek kialakulásában.
Add hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát, és főzd együtt a hússal 5-7 percig, amíg a hagyma üvegesedni kezd.
A fokhagymát és hagymát lassan pirítva erőteljesebb ízt kapsz.
Ezután add hozzá a sárgarépát, ami segít gazdagítani az étel ízét, majd öntsd fel vízzel, és forrald fel.
A sárgarépa nemcsak ízt ad, hanem színt is a leveshez.
Miután felforrt, add hozzá a megfőzött babot, a kukoricadarát, a sót és a borsot. Főzd további 20-30 percig, amíg a kukoricadara megpuhul.
A kukoricadara lassan fő, és ízletesen besűríti a levest.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, és facsard rá a lime levét a friss ízért.
A lime leve és a koriander frissességet ad a Cuchuco de maíz-nak, így még ízletesebb lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.