A csirkehúst vágd kis darabokra, és egy serpenyőben forró olívaolajon pirítsd meg, amíg enyhén aranybarna nem lesz.
A csirkehús gyorsan megsül, ügyelj arra, hogy ne süsd túl, különben kiszárad.
A vöröshagymát apróra vágd, és tedd hozzá a csirkehúshoz. Pirítsd együtt, amíg a hagyma üvegesedni kezd.
A hagyma gyorsan megpuhul, így alacsony lángon pirítsd, hogy az édes ízét megőrizze.
Közben az edamame-t párold meg, majd add hozzá a csirkehúshoz és hagyd pár percig együtt pirulni.
Az edamame-t frissen vagy fagyasztottan is használhatod, csak győződj meg róla, hogy jól át van főzve.
A szójaszószt, mirint és cukrot keverd össze egy kis tálban, majd öntsd a csirkehúsra és edamame-ra. Hagyd, hogy a fűszerek elvegyüljenek, majd lassú tűzön főzd tovább.
A mirin édes, édeskés ízt ad az ételnek, de ha nem szereted, elhagyhatod.
A tojásokat verd fel, majd öntsd a serpenyőbe a csirkehús és a zöldség keveréke fölé. Ne keverd össze, hanem hagyd, hogy a tojás a forró keverékben megfőjön.
A tojásokat alacsony lángon főzd, hogy ne legyenek túlságosan kemények, és ne száradjanak ki.
Amikor a tojás megszilárdult, és a mártás sűrűsödött, vedd le a tűzről, és tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad az ételnek, és jól kiegészíti az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.