A csirkehĂșst vĂĄgd kis darabokra, Ă©s egy serpenyĆben forrĂł olĂvaolajon pirĂtsd meg, amĂg enyhĂ©n aranybarna nem lesz.
A csirkehĂșs gyorsan megsĂŒl, ĂŒgyelj arra, hogy ne sĂŒsd tĂșl, kĂŒlönben kiszĂĄrad.
A vöröshagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, Ă©s tedd hozzĂĄ a csirkehĂșshoz. PirĂtsd egyĂŒtt, amĂg a hagyma ĂŒvegesedni kezd.
A hagyma gyorsan megpuhul, Ăgy alacsony lĂĄngon pirĂtsd, hogy az Ă©des ĂzĂ©t megĆrizze.
Közben az edamame-t pĂĄrold meg, majd add hozzĂĄ a csirkehĂșshoz Ă©s hagyd pĂĄr percig egyĂŒtt pirulni.
Az edamame-t frissen vagy fagyasztottan is hasznĂĄlhatod, csak gyĆzĆdj meg rĂłla, hogy jĂłl ĂĄt van fĆzve.
A szĂłjaszĂłszt, mirint Ă©s cukrot keverd össze egy kis tĂĄlban, majd öntsd a csirkehĂșsra Ă©s edamame-ra. Hagyd, hogy a fƱszerek elvegyĂŒljenek, majd lassĂș tƱzön fĆzd tovĂĄbb.
A mirin Ă©des, Ă©deskĂ©s Ăzt ad az Ă©telnek, de ha nem szereted, elhagyhatod.
A tojĂĄsokat verd fel, majd öntsd a serpenyĆbe a csirkehĂșs Ă©s a zöldsĂ©g keverĂ©ke fölĂ©. Ne keverd össze, hanem hagyd, hogy a tojĂĄs a forrĂł keverĂ©kben megfĆjön.
A tojĂĄsokat alacsony lĂĄngon fĆzd, hogy ne legyenek tĂșlsĂĄgosan kemĂ©nyek, Ă©s ne szĂĄradjanak ki.
Amikor a tojĂĄs megszilĂĄrdult, Ă©s a mĂĄrtĂĄs sƱrƱsödött, vedd le a tƱzrĆl, Ă©s tĂĄlald friss korianderrel dĂszĂtve.
A koriander friss Ăzt ad az Ă©telnek, Ă©s jĂłl kiegĂ©szĂti az Ăzeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.