A kukoricát hámozd meg és töröld le róla a héjat. A grillt melegítsd elő közepes hőmérsékletre.
Ha nincs grill, akkor sütőben is elkészítheted a kukoricát 200°C-on, 25-30 percig sütve.
A kukoricát megkenheted olajjal, majd tedd a grillre, és 10-15 perc alatt forgasd meg minden oldalán, amíg szépen megpirul.
A grillen való sütés során folyamatosan forgasd, hogy egyenletesen süljön meg.
Közben készítsd el a szószt: keverd össze a majonézt, a feta sajtot, lime levét, a friss koriandert, és reszeld bele a piros chilit.
A chili mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod, ha pikánsabbra szeretnéd, növeld a mennyiséget.
A grillezett kukoricát tárold le egy tálcára, és kenj rá bőségesen a fűszeres majonézből.
A majonézt ne hagyd el, mert a szósz adja meg a finom, krémes ízt.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, kakukkfűvel, sóval és borssal, majd a lime szeletekkel díszítsd.
A friss lime leve ad egy különleges frissességet a kukoricának, és kiemeli az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.