A marhahúst és sertéshúst vágd kis darabokra, majd egy nagy fazékban forrósíts olajat, és pirítsd meg a húsokat, amíg minden oldaluk barna nem lesz.
A húsok pirítása segít abban, hogy gazdagabb ízű legyen a leves, ezért ne hagyd el ezt a lépést.
Add hozzá a felaprított hagymát és fokhagymát, és pirítsd őket pár percig, hogy kiadják az ízüket.
Ha a fokhagymát túlságosan pirítod, keserűvé válhat, ezért csak enyhén pirítsd.
Öntsd fel vízzel a húsokat, és add hozzá a fehér babot, hogy főni kezdjen. Főzd őket 40-50 percig, amíg a húsok és a bab megpuhulnak.
A babot előzőleg beáztathatod egy éjszakára, hogy gyorsabban megfőjön.
A krumplit, sárgarépát és zellert vágd fel kisebb kockákra, majd add hozzá a fazékhoz. Főzd tovább, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A zöldségeket ne főzd túl, hogy megőrizzék a friss ízüket és textúrájukat.
Fűszerezd sóval, borssal, és tálald a levest friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem frissessége kiemeli a leves ízét, így érdemes mindig frissen tálalni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.