A kĂĄposztĂĄt nagyobb darabokra vĂĄgjuk, a bĂĄrĂĄnyt megtisztĂtjuk Ă©s feldaraboljuk. Egy nagy lĂĄbas aljĂĄra kĂĄposzta, majd bĂĄrĂĄny, ismĂ©t kĂĄposzta rĂ©teg kerĂŒl.
VĂĄgd a kĂĄposztĂĄt vastagabb csĂkokra, hogy ne fĆjön szĂ©t tĂșl gyorsan.
Minden rĂ©tegre szĂłrjunk egy kis sĂłt, egĂ©sz fekete borsot, majd a lisztet. A liszt segĂt majd a fĆzet sƱrĂtĂ©sĂ©ben.
A borsot mozsĂĄrban kicsit törd meg, Ăgy intenzĂvebb lesz az Ăze, de egĂ©szben is hasznĂĄlhatod.
ĂntsĂŒk fel vĂzzel, hogy Ă©ppen ellepje az összetevĆket. FedjĂŒk le, majd közepes lĂĄngon fĆzzĂŒk 2 ĂłrĂĄn ĂĄt, amĂg a hĂșs omlĂłs lesz.
Ne keverd meg fĆzĂ©s közben, inkĂĄbb csak rĂĄzogasd az edĂ©nyt â Ăgy nem törik össze a rĂ©tegek.
A fĆzĂ©s vĂ©gĂ©n Ăłvatosan keverd ĂĄt, hogy a liszt megfelelĆen elkeveredjen a fĆzetben, Ă©s kissĂ© besƱrĂtse azt.
Ha mĂ©g sƱrƱbb szaftot szeretnĂ©l, fĆzĂ©s utĂĄn keverhetsz el mĂ©g 1 ek. lisztet kevĂ©s vĂzzel, Ă©s hozzĂĄadhatod a forrĂł leveshez.
TĂĄlalĂĄskor szĂłrd meg frissen vĂĄgott petrezselyemmel, Ă©s kĂnĂĄld forrĂłn pĂ©ldĂĄul fĆtt burgonyĂĄval vagy friss kenyĂ©rrel.
A fĂ„rikĂ„l mĂĄsnap mĂ©g finomabb â Ă©rdemes nagyobb adagban fĆzni Ă©s ĂșjramelegĂteni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.