A babot elĆzĆ este ĂĄztasd be vĂzbe, hogy megpuhuljon.
Ha nincs idĆd elĆzĆ nap ĂĄztatni, egy gyors mĂłdszerrel 1 ĂłrĂĄn ĂĄt forrĂł vĂzben is ĂĄztathatod a babot.
A marhahĂșst Ă©s a fĂŒstölt hĂșst vĂĄgd kisebb darabokra, majd egy nagy lĂĄbasban hevĂtsd fel az olĂvaolajat, Ă©s pirĂtsd meg a hĂșsokat.
A hĂșsokat ne tedd tĂșl sƱrƱn a lĂĄbasba, hogy egyenletesen piruljanak meg.
Add hozzĂĄ a felaprĂtott vöröshagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, Ă©s pirĂtsd 3-4 percig, amĂg illatosak lesznek.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt ne pirĂtsd tĂșl, hogy ne legyen keserƱ az Ă©tel.
Tedd hozzĂĄ a babot, a babĂ©rlevelet, a kömĂ©nyt, a paprikĂĄt, a sĂłt Ă©s a borsot. Ăntsd fel annyi vĂzzel, hogy ellepje az összes hozzĂĄvalĂłt, Ă©s fĆzd alacsony lĂĄngon 1,5-2 ĂłrĂĄn keresztĂŒl.
Folyamatosan figyeld a vĂz szintjĂ©t, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g vizet, hogy a bab Ă©s hĂșsok ne szĂĄradjanak ki.
Ha a hĂșs Ă©s a bab teljesen megpuhult, önts hozzĂĄ citruslevet, hogy friss, savanykĂĄs Ăzt adjon neki. TĂĄlald rizs kĂsĂ©retĂ©ben.
A citruslĂ© segĂt kiemelni az Ăzeket Ă©s frissĂti az Ă©telt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.