Áztasd be a zselatinlapokat hideg vízbe, hogy megpuhuljanak.
A zselatinlapokat egyesével tedd a vízbe, hogy ne ragadjanak össze.
Egy közepes lábosban melegítsd fel a tejszínt és a cukrot közepes lángon, amíg a cukor teljesen feloldódik. Add hozzá a vanília kivonatot.
A tejszínt ne forrald fel, csak melegítsd, amíg a cukor feloldódik. Folyamatosan kevergesd, hogy ne égjen le.
Nyomkodd ki a zselatinlapokat, és keverd a forró tejszínes keverékhez, amíg teljesen feloldódik.
A zselatint alaposan nyomkodd ki, hogy ne legyen vizes a panna cotta. Keverd addig, amíg teljesen el nem olvad a tejszínben.
Add hozzá a Nutellát, és keverd simára, hogy a keverék csokoládés legyen.
A Nutellát érdemes előtte kicsit meglangyosítani, hogy könnyebben elkeveredjen a tejszínes keverékkel.
Öntsd a keveréket elegáns poharakba, és hagyd hűlni. Helyezd hűtőbe, hogy megszilárduljon (legalább 3-4 óra).
A poharakat érdemes folpackkal lefedni, hogy ne vegyék át a hűtő szagait.
Tálalás előtt szórj a tetejére tört mogyorót és csokoládéforgácsot. Helyezz egy Ferrero Rocher bonbont a desszert tetejére díszítésként.
A mogyorót tálalás előtt pirítsd meg kicsit, hogy intenzívebb legyen az íze.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.