A marhahĂșst szeleteljĂŒk vĂ©konyra, majd egy serpenyĆben forrĂłsĂtjuk fel az olajat. A hĂșst mindkĂ©t oldalĂĄn pirĂtsuk meg, amĂg szĂ©p barna nem lesz.
A hĂșs pörkölĂ©sekor ĂŒgyeljĂŒnk rĂĄ, hogy a hĆmĂ©rsĂ©klet ne legyen tĂșl magas, mert könnyen megĂ©ghet.
A fokhagymĂĄt Ă©s gyömbĂ©rt reszeljĂŒk le, majd adjuk hozzĂĄ a hĂșsos keverĂ©khez, hogy egyĂŒtt piruljanak.
A fokhagyma Ă©s a gyömbĂ©r hamar megĂ©ghetnek, Ăgy folyamatosan keverjĂŒk, hogy elkerĂŒljĂŒk ezt.
EzutĂĄn adjuk hozzĂĄ a chili pasztĂĄt Ă©s a szĂłjaszĂłszt, majd alaposan keverjĂŒk el.
A chili paszta adagjĂĄt ĂĄllĂtsuk a sajĂĄt ĂzlĂ©sĂŒnknek megfelelĆen â ha szereted a csĂpĆset, bĂĄtran növelheted.
HozzĂĄadjuk a hĂșslevest, Ă©s felforraljuk. Az Ăzeket alacsony hĆmĂ©rsĂ©kleten, lassĂș fĆzĂ©ssel kell összefĆzni, hogy az Ă©tel gazdag ĂzƱ legyen.
A lassĂș fĆzĂ©s segĂt, hogy a hĂșs megpuhuljon, Ă©s az Ăzek jobban összeĂ©rjenek.
A tofu-t felkockåzzuk, és az utolsó 5 percben adjuk hozzå a leveshez.
A tofu jĂłl felszĂvja a leves ĂzĂ©t, ezĂ©rt is fontos, hogy az utolsĂł pillanatokban adjuk hozzĂĄ, hogy ne fĆjön tĂșl.
A zöldsĂ©geket (hagyma, kelkĂĄposzta) vĂ©konyra szeleteljĂŒk, Ă©s az Ă©tel vĂ©gĂ©n, a tĂĄlalĂĄs elĆtt adjuk hozzĂĄ.
A zöldsĂ©gek friss roppanĂł ĂĄllapotĂĄt Ă©rdemes megtartani, hogy textĂșrĂĄjuk megmaradjon.
Tålalåskor locsoljuk meg egy kis szezåmolajjal és tålaljuk frissen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.