A csirkemellet sózd és borsozd meg, majd forgasd meg a panko zsemlemorzsåban.
Ha extra ropogós szeretnél, kétszer is megforgathatod a csirkét a panko morzsåban.
A tojåsokat verd fel, és merd bele a csirkét, hogy a panko morzsa jól råtapadjon.
A tojĂĄsos rĂ©teg segĂti, hogy a zsemlemorzsa jĂłl tapadjon, Ă©s szĂ©p aranybarna legyen.
OlĂvaolajban sĂŒsd a csirkĂ©t, amĂg aranybarna Ă©s ropogĂłs nem lesz, körĂŒlbelĂŒl 4-5 perc oldalankĂ©nt.
HasznĂĄlj közepes hĆmĂ©rsĂ©kletƱ olajat, hogy ne Ă©gjen meg a zsemlemorzsa.
A miso pasztĂĄt, fokhagymĂĄt, szĂłjaszĂłszt Ă©s vizet egy kis edĂ©nyben keverd össze, hogy a töltelĂ©k ĂnycsiklandĂł miso szĂłszt kapjon.
A miso Ă©s a fokhagyma egy erĆs ĂzvilĂĄgot alkotnak, Ă©s a miso paszta gazdag Ăzt ad a töltelĂ©knek.
A sĂŒlt csirkĂ©t vĂĄgd fel kisebb szeletekre, Ă©s Ăłvatosan töltsd bele a miso szĂłszos keverĂ©ket a csirke belsejĂ©be.
A csirke szeletek ne legyenek tĂșl vastagok, hogy könnyen hozzĂĄfĂ©rj a töltelĂ©khez.
A fĆtt japĂĄn rizst tĂĄlald egy nagyobb tĂĄlban, Ă©s helyezd rĂĄ a miso töltelĂ©kes csirkĂ©t.
A rizsnak még melegnek kell lennie, hogy a csirke teteje szépen megolvadjon.
SzĂłrd meg szezĂĄmmaggal Ă©s friss zöldhagymĂĄval a tĂĄlalĂĄs elĆtt, majd tĂĄlald az Ă©telt forrĂłn.
A szezĂĄmmag ropogĂłs textĂșrĂĄt ad a hĂșsnak, a zöldhagyma pedig friss Ăzt kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.