A csirkemellet sózd és borsozd meg, majd forgasd meg a panko zsemlemorzsában.
Ha extra ropogós szeretnél, kétszer is megforgathatod a csirkét a panko morzsában.
A tojásokat verd fel, és merd bele a csirkét, hogy a panko morzsa jól rátapadjon.
A tojásos réteg segíti, hogy a zsemlemorzsa jól tapadjon, és szép aranybarna legyen.
Olívaolajban süsd a csirkét, amíg aranybarna és ropogós nem lesz, körülbelül 4-5 perc oldalanként.
Használj közepes hőmérsékletű olajat, hogy ne égjen meg a zsemlemorzsa.
A miso pasztát, fokhagymát, szójaszószt és vizet egy kis edényben keverd össze, hogy a töltelék ínycsiklandó miso szószt kapjon.
A miso és a fokhagyma egy erős ízvilágot alkotnak, és a miso paszta gazdag ízt ad a tölteléknek.
A sült csirkét vágd fel kisebb szeletekre, és óvatosan töltsd bele a miso szószos keveréket a csirke belsejébe.
A csirke szeletek ne legyenek túl vastagok, hogy könnyen hozzáférj a töltelékhez.
A főtt japán rizst tálald egy nagyobb tálban, és helyezd rá a miso töltelékes csirkét.
A rizsnak még melegnek kell lennie, hogy a csirke teteje szépen megolvadjon.
Szórd meg szezámmaggal és friss zöldhagymával a tálalás előtt, majd tálald az ételt forrón.
A szezámmag ropogós textúrát ad a húsnak, a zöldhagyma pedig friss ízt kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.