Håmozd meg a vöröshagymåt, vågd félbe, majd szeleteld vékony karikåkra.
Hasznålj éles kést, hogy a hagymakarikåk egyenletesek legyenek.
Egy serpenyĆben olvaszd meg a vajat közepes lĂĄngon, majd add hozzĂĄ a hagymakarikĂĄkat.
A vaj helyett hasznĂĄlhatsz olĂvaolajat is, vagy a kettĆ keverĂ©kĂ©t.
PĂĄrold a hagymĂĄt 5-7 percig, amĂg aranybarna nem lesz, majd add hozzĂĄ a barnacukrot, Ă©s karamellizĂĄld tovĂĄbbi 2 percig.
A hagymåt alacsony långon pårold, hogy ne égjen meg. A karamellizålås sorån figyelj, hogy a cukor ne égjen meg, mert keserƱ lesz.
Ăntsd hozzĂĄ a vörösbort, majd add hozzĂĄ a friss kakukkfĂŒvet, az Ćrölt szegfƱszeget, a sĂłt Ă©s a borsot.
HasznĂĄlj szĂĄraz vörösbort a legjobb Ăz Ă©rdekĂ©ben. A kakukkfƱ helyett hasznĂĄlhatsz rozmaringot is.
LassĂș tƱzön fĆzd a szĂłszt 15-20 percig, amĂg a bor nagy rĂ©sze elpĂĄrolog, Ă©s a szĂłsz sƱrƱvĂ© vĂĄlik.
MinĂ©l tovĂĄbb fĆzöd a szĂłszt, annĂĄl intenzĂvebb lesz az Ăze.
TĂĄvolĂtsd el a kakukkfƱ ĂĄgait, majd tĂĄlald melegen hĂșsokhoz vagy köretekhez.
Ha a szĂłsz tĂșl sƱrƱ lenne, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s vörösbort vagy vizet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.