A karfiolt v谩gd kisebb r贸zs谩kra, majd f艖zd meg s贸s v铆zben, am铆g megpuhul.
A karfiol ne legyen t煤lf艖zve, hogy meg艖rizze a text煤r谩j谩t 茅s ne essen sz茅t.
A hagym谩t, fokhagym谩t 茅s z枚ld chilit apr贸ra v谩gd, majd egy serpeny艖ben pir铆tsd meg egy kev茅s olajon.
Ha szeretn茅d, pir铆thatsz egy kev茅s gy枚mb茅rt is a hagym谩val egy眉tt, hogy m茅g intenz铆vebb legyen az 铆z.
A megf艖tt karfiolt t枚rd 枚ssze vill谩val, majd add hozz谩 a pir铆tott hagym谩t, fokhagym谩t, k枚m茅nyt, garam masal谩t 茅s s贸t.
A karfiol p眉r茅s铆t茅s茅n茅l 眉gyelj arra, hogy ne legyen t煤l p茅pes, ink谩bb durv谩bbra hagyva.
A b煤zalisztet 茅s rizslisztet keverd 枚ssze, 茅s form谩lj kis goly贸kat a karfiolos kever茅kb艖l.
Ha t煤l l谩gy a t茅szta, adj hozz谩 m茅g egy kis rizslisztet, hogy k枚nnyebben form谩zhat贸 legyen.
Meleg铆tsd fel az olajat egy serpeny艖ben, 茅s s眉sd a Gobi Bhaji-kat aranybarn谩ra.
A megfelel艖 olajh艖m茅rs茅klet seg铆t abban, hogy a goly贸k k铆v眉l ropog贸sak legyenek 茅s ne sz铆vj谩k fel az olajat.
Miut谩n elk茅sz眉ltek, szedd ki a Gobi Bhaji-kat, 茅s tedd pap铆rt枚rl艖re, hogy lecs枚p枚gjenek az olajr贸l.
A pap铆rt枚rl艖 seg铆t, hogy az olaj ne 谩ztassa el a Bhaji-t, 茅s meg艖rzi a ropog贸s text煤r谩t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.