A marhahĂșst vĂĄgd kisebb darabokra, majd tisztĂtsd meg a csontokat.
A short ribs a legjobb vĂĄlasztĂĄs grillezĂ©shez, mivel gazdag Ăzt adnak a hĂșsnak.
A fokhagymåt és hagymåt apróra vågd fel.
MinĂ©l aprĂłbbra vĂĄgod a fokhagymĂĄt, annĂĄl intenzĂvebb Ăzt ad a pĂĄcnak.
A szójaszószt, szezåmolajat, cukrot, rizsbort és vizet egy tålban keverd össze.
A rizsbor adja a pĂĄc kĂŒlönleges ĂzĂ©t, ha nem talĂĄlod, fehĂ©rborral is helyettesĂtheted.
Add hozzå az apróra vågott fokhagymåt és hagymåt, majd jól keverd el.
A påcot alaposan keverd el, hogy a fokhagyma és hagyma teljesen szétvåljon benne.
A pĂĄcolt hĂșst tedd a hƱtĆbe legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄra, hogy jĂłl ĂĄtvegye az Ăzeket.
Ha több idĆd van, hagyd pĂĄcolĂłdni akĂĄr 4 ĂłrĂĄn keresztĂŒl, hogy mĂ©g gazdagabb ĂzvilĂĄgot kapjon.
Egy grillserpenyĆt vagy szabadtĂ©ri grillt hevĂts fel, Ă©s add hozzĂĄ a pĂĄcolt hĂșst.
GrillezĂ©s elĆtt gyĆzĆdj meg rĂłla, hogy a serpenyĆ kellĆen forrĂł legyen, hogy szĂ©p grillcsĂkokat hagyjon a hĂșsban.
Grillezd a hĂșst közepes hĆmĂ©rsĂ©kleten 3-4 percig mindkĂ©t oldalĂĄn, hogy aranybarna kĂ©rget kapjon.
GrillezĂ©s közben ne mozgassuk folyamatosan a hĂșst, hagyjuk, hogy jĂłl megpiruljon.
A végén szórd meg a kész Grillezett Galbi-t szezåmmaggal, és tålald forrón.
A szezĂĄmmag ropogĂłs textĂșrĂĄt ad, Ă©s finomĂtja a grillĂ©telek ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.