AranybarnĂĄra sĂŒlt virsli ropogĂłs hĂ©jjal, mustĂĄrral Ă©s friss kenyĂ©rrel tĂĄlalva.

SĂŒlt virsli

A SĂŒlt virsli egy egyszerƱ, mĂ©gis rendkĂ­vĂŒl nĂ©pszerƱ Ă©tel, amely a magyar konyha egyik hagyomĂĄnyos gyors fogĂĄsa. Az Ă©tel eredete a 20. szĂĄzad elejĂ©re nyĂșlik vissza, amikor a virsli a vĂĄrosi konyhĂĄk alapĂ©tele lett. Az Ă©tel elkĂ©szĂ­tĂ©se gyors Ă©s könnyƱ, Ă©s nem igĂ©nyel bonyolult hozzĂĄvalĂłkat. A sĂŒlt virsli egyike azoknak az Ă©ttermekben is nĂ©pszerƱ Ă©tkezĂ©si lehetƑsĂ©geknek, amelyeket az emberek gyorsan elfogyaszthatnak akĂĄr egy pohĂĄr sör mellett is.

A virsli hĂșstermĂ©k, amelyet sertĂ©shĂșsbĂłl vagy marhahĂșsbĂłl kĂ©szĂ­tenek, Ă©s rendkĂ­vĂŒl jĂłl kombinĂĄlhatĂł mindenfĂ©le körettel, mint pĂ©ldĂĄul savanyĂșsĂĄg, sĂŒlt krumpli, vagy friss kenyĂ©r. A legjobb a virslit egy ropogĂłs, fĂŒstös Ă­zre sĂŒtni, amely tökĂ©letesen passzol a tĂĄlalt köretekhez. SĂŒlt virsli bĂĄrhol Ă©s bĂĄrmikor könnyedĂ©n kĂ©szĂ­thetƑ, Ă­gy gyors megoldĂĄst jelenthet egy hangulatos vacsorĂĄhoz.

ElƑkĂ©szĂŒlet 5 perc
Elkészítés 10 perc
Teljes 15 perc
400 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 5
⭕ 6 db Virsli
⭕ 2 ek. Olaj
⭕ 2 ek. Mustár
⭕ 4 szelet KenyĂ©r

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    Melegítsd fel az olajat egy serpenyƑben.

    Ne hasznĂĄlj tĂșl sok olajat, csak annyit, hogy a virslik ne ragadjanak le.

    2

    VĂĄgd be a virsliket nĂ©hĂĄny helyen, hogy ne repedjenek meg sĂŒtĂ©s közben.

    A bevĂĄgĂĄsok segĂ­tenek abban is, hogy a virsli jobban ĂĄtsĂŒljön.

    3

    SĂŒsd a virsliket a forrĂł olajon, amĂ­g ropogĂłsra nem sĂŒlnek, mindkĂ©t oldalukat pirĂ­tva.

    Ne sĂŒsd tĂșl a virsliket, mert kiszĂĄradhatnak.

    4

    Tålald forrón kenyérrel és mustårral.

    KĂ­nĂĄlhatsz mellĂ©jĂŒk ketchupot, majonĂ©zt vagy savanyĂșsĂĄgot is.