A bĂĄrĂĄnyhĂșst vĂĄgd kisebb darabokra, majd egy nagyobb lĂĄbasban kezd el pirĂtani olĂvaolajon, amĂg minden oldala szĂ©p barna nem lesz.
A hĂșs pirĂtĂĄsakor ĂŒgyelj arra, hogy egyenletesen barnuljon meg, hogy gazdag Ăzt kapjon.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt finomra vĂĄgd, Ă©s add hozzĂĄ a hĂșsokhoz. PirĂtsd Ćket, amĂg a hagyma ĂŒvegesedni nem kezd.
Ha szeretnĂ©d, egy kis vĂzzel segĂtheted a hagyma puhulĂĄsĂĄt, hogy ne Ă©gjen le.
A kömény és paprika fƱszereket is add hozzå, és keverd össze, hogy az aromåk felszabaduljanak.
A fƱszereket pirĂtva a legjobb, mert Ăgy intenzĂvebb Ăzeket kapsz.
A burgonyĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s vĂĄgd kockĂĄkra, majd add a lĂĄbasba. Az egĂ©szet öntsd fel vĂzzel, Ă©s fĆzd lassĂș tƱzön körĂŒlbelĂŒl 30-40 percig.
A burgonya a leves krĂ©messĂ© vĂĄlik, Ăgy Ă©rdemes jĂłl fĆzni, hogy ne maradjon tĂșl darabos.
MiutĂĄn a hĂșs Ă©s a burgonya is megpuhult, add hozzĂĄ a hĂŒvelyeseket (pl. felesborsĂłt), Ă©s fĆzd Ćket mĂ©g 20-30 percig, amĂg megpuhulnak.
A hĂŒvelyesek gyorsan megpuhulnak, ezĂ©rt Ă©rdemes folyamatosan ellenĆrizni.
KĂłstold meg, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, ĂzesĂtsd mĂ©g sĂłval, borssal. A vĂ©gĂ©n szĂłrd rĂĄ a finomra vĂĄgott koriandert, Ă©s tĂĄlald forrĂłn.
A koriander frissessĂ©get ad, de ha nem szereted, helyettesĂtheted petrezselyemmel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.