Főzd meg a Naengmyeon tésztát a csomagolás utasításai szerint, majd hideg vízben öblítsd le, hogy lehűljön és ne ragadjon össze.
A tészta hideg vízben való öblítése segít abban, hogy friss és nem ragadós maradjon.
A friss halat vékony szeletekre vágd fel, és tedd a tál aljára.
Használj friss, jó minőségű halat, hogy a nyers hal íze kiemelkedő legyen a tálban.
A húsleves alapot keverd össze a chogochujanggal, ecettel, cukorral, és szezámolajjal, hogy készíts egy hideg, fűszeres levest.
A hideg leves alapot érdemes előre elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek.
A tálba helyezd a tésztát, öntsd rá a hideg levest, majd díszítsd a tetejét friss uborkával, főtt tojással és korianderrel.
A friss koriander segít felfrissíteni az ételt, és egyedi ízt ad neki.
Tálald az ételt azonnal, és ha szükséges, adj hozzá extra fűszert vagy chogochujangot a tetejére, hogy még pikánsabb legyen.
A levegőn hűtött étel biztosítja a legfrissebb ízeket, ezért gyorsan tálald, hogy a hal friss maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.