Főzzük meg a zöld teát, majd hagyjuk lehűlni szobahőmérsékletűre.
A zöld tea hűtéséhez gyorsan használhatunk jégkockákat, ha sietünk.
Keverjük össze a lehűlt zöld teát a kefirrel, a rózsavízzel és a mézzel egy turmixgépben vagy keverőtálban.
A mézet ízlés szerint keverhetjük, ha kevésbé szeretnénk édesre.
A keveréket öntsük üvegekbe vagy poharakba és tegyük a hűtőbe 1-2 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Minél tovább áll, annál jobban kifejeződnek az ízek, de ha sietünk, fogyaszthatjuk azonnal.
Tálaljuk hidegen, és díszíthetjük friss rózsaszirommal vagy citromszeletekkel.
A rózsaszirom nemcsak szép díszítés, hanem enyhe rózsa ízt is ad az italnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.