A jalapeños paprikĂĄt vĂĄgd fel aprĂłra, Ă©s tĂĄvolĂtsd el a magjait, hogy ne legyen tĂșl csĂpĆs.
Ha nagyon Ă©rzĂ©keny vagy a csĂpĆsre, hasznĂĄlj gumikesztyƱt a jalapeño paprikĂĄk kezelĂ©sĂ©hez.
A fokhagymåt håmozd meg és reszeld le.
A fokhagymanyomĂł helyett a reszelĂ©s intenzĂvebb Ăzt ad.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, majd add hozzĂĄ a felaprĂtott jalapeños paprikĂĄt Ă©s a reszelt fokhagymĂĄt. PirĂtsd 2-3 percig.
Ne pirĂtsd tĂșl a fokhagymĂĄt, mert megkeseredhet.
Ăntsd hozzĂĄ a tejet Ă©s a tejfölt, majd keverd össze, hogy a szĂłsz krĂ©mes legyen.
HasznĂĄlj zsĂrosabb tejet Ă©s tejfölt, hogy a szĂłsz mĂ©g krĂ©mesebb legyen.
Reszeld bele a cheddar sajtot, és folyamatosan kevergetve hagyd, hogy a sajt teljesen felolvadjon.
A sajtot lassan, kis adagokban add hozzĂĄ, hogy elkerĂŒld a csomĂłsodĂĄst.
ĂzesĂtsd sĂłval Ă©s borssal, majd hagyd a szĂłszt 5-7 percig fĆni, hogy besƱrƱsödjön.
KĂłstold meg a szĂłszt fĆzĂ©s közben, Ă©s szĂŒksĂ©g szerint igazĂtsd a fƱszerezĂ©st.
TĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt nachoshoz, tĂ©sztĂĄkhoz vagy grillezett hĂșsokhoz.
A szĂłsz hƱtĆben tĂĄrolva nĂ©hĂĄny napig elĂĄll. ĂjramelegĂtĂ©skor adj hozzĂĄ egy kevĂ©s tejet, ha tĂșl sƱrƱ lenne.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.