Főzd meg a Naengmyeon tésztát a csomagolás utasításai szerint, majd hideg vízben öblítsd le, hogy lehűljön és ne ragadjon össze.
A tésztát alaposan le kell öblíteni hideg vízzel, hogy megtartja frissességét.
A marhahúst (vagy csirkehúst) apró darabokra vágd, és tedd a tálba.
A hús íze jobban kijön, ha a hús frissen van főzve, és nem túl fűszeres.
Készítsd el a hideg levest: keverd össze a chogochujangot, szezámolajat, cukrot, ecetet és a hideg levest, hogy egy frissítő és fűszeres alapot kapj.
A leves ízesítését érdemes a saját ízlésedhez igazítani, hogy a savanykás és édes ízek tökéletesen egyensúlyban legyenek.
A tálba helyezd a tésztát, öntsd rá a hideg levest, majd díszítsd a tetejét uborkával, főtt tojással és korianderrel.
A friss koriander és uborka remekül kiegészítik a tészta frissességét és ropogósságát.
Tálald az ételt azonnal, és ha szükséges, adj hozzá extra fűszert vagy pirospaprika pasztát a tetejére, hogy még pikánsabb legyen.
A leves tetejére pirospaprika pasztát is lehet tenni, hogy fokozd a fűszerességet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.