A fokhagymát hámozd meg és aprítsd fel finomra.
A fokhagyma íze erősebb lesz, ha finomra vágod vagy összezúzod, de ha kevésbé erős ízre vágysz, hagyhatod darabosabbra.
A kajmakot tedd egy tálba, majd add hozzá a felaprított fokhagymát, az olívaolajat, sót és borsot.
Az olívaolaj gazdagítja a kajmak ízét, de használhatsz más növényi olajat is, ha szeretnéd.
Jól keverd össze a hozzávalókat, amíg sima, krémes állagot nem kapsz.
Ha a kajmak túl sűrű, egy kevés extra olívaolajjal könnyíthetsz rajta, hogy még krémesebb legyen.
Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel a kajmakot.
A petrezselyem frissessége kellemes kontrasztot ad a gazdag és krémes kajmak ízének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.