A vöröshagymåt håmozd meg és vågd finomra.
A hagymåt vågd egyenletes méretƱre, hogy egyenletesen karamellizålódjon.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat közepes lĂĄngon.
VĂĄlassz egy vastag aljĂș serpenyĆt, hogy a hagyma ne Ă©gjen le.
Add hozzĂĄ a felaprĂtott hagymĂĄt Ă©s egy csipet sĂłt, majd pirĂtsd 10-12 percig, amĂg a hagyma karamellizĂĄlĂłdik Ă©s aranybarna szĂnt kap.
LassĂș tƱzön, folyamatosan kevergetve karamellizĂĄld a hagymĂĄt, hogy ne Ă©gjen meg. A sĂł segĂt a nedvessĂ©g kivonĂĄsĂĄban.
Amikor a hagyma kész, adj hozzå a barna cukrot, és keverd össze, hogy az olvadjon el és karamellizålódjon.
A barna cukor mĂ©lyebb, gazdagabb Ăzt ad a karamellnek.
Ăntsd hozzĂĄ az almaborecetet, a reszelt fokhagymĂĄt, a barbecue szĂłszt, Ă©s egy csipet borsot. Keverd jĂłl össze.
Az almaborecet savassĂĄga egyensĂșlyozza a cukor Ă©dessĂ©gĂ©t. HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ barbecue szĂłszt.
FĆzd alacsony lĂĄngon 10 percig, hogy a szĂłsz besƱrƱsödjön Ă©s az Ăzek összeĂ©rjenek.
Figyeld a szĂłszt, nehogy tĂșl sƱrƱ legyen. Ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ egy kis vizet.
Vedd le a tƱzrĆl Ă©s hagyd kicsit hƱlni, majd tĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt grillezett hĂșsokhoz vagy zöldsĂ©gekhez.
A szĂłsz hƱtĆben tĂĄrolva egy hĂ©tig elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.