A marhahĂșst vĂĄgd nagyobb darabokra, Ă©s egy nagy fazĂ©kban fĆzd sĂłs vĂzben kb. 1,5 ĂłrĂĄn ĂĄt, amĂg teljesen megpuhul.
IdĆnkĂ©nt szedd le a habot a tetejĂ©rĆl, hogy tiszta alaplevet kapj.
Közben vågd fel a padlizsånt nagyobb darabokra, a bok choyt hosszåban félbe, a fokhagymåt és hagymåt apróra.
A padlizsĂĄnt sĂłzd le, Ă©s hagyd ĂĄllni 10 percet, hogy a kesernyĂ©s Ăz tĂĄvozzon.
Egy serpenyĆben hevĂts olajat, Ă©s pirĂtsd meg a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, majd add hozzĂĄ a fĆtt marhahĂșst Ă©s kevergetve pirĂtsd 2-3 percig.
A pirĂtĂĄs fokozza az Ăzeket â ne hagyd ki ezt a lĂ©pĂ©st!
Add hozzĂĄ a földimogyorĂłvajat Ă©s 2 evĆkanĂĄl rizslisztet, majd fokozatosan adagold hozzĂĄ az alaplevet, miközben folyamatosan kevergeted, hogy csomĂłmentes, sƱrƱ mĂĄrtĂĄst kapj.
A rizsliszt segĂt a termĂ©szetes sƱrĂtĂ©sben, glutĂ©nmentes alternatĂvĂĄt biztosĂtva.
Add hozzĂĄ a padlizsĂĄnt Ă©s fĆzd mĂ©g 10 percig, majd a vĂ©gĂ©n keverd bele a bok choyt, Ă©s fĆzd egyĂŒtt tovĂĄbbi 3 percig.
A bok choyt csak a vĂ©gĂ©n add hozzĂĄ, hogy megĆrizze Ă©lĂ©nk szĂnĂ©t Ă©s roppanĂłs textĂșrĂĄjĂĄt.
TĂĄlald melegen, fehĂ©r rizs mellĂ©. SzĂłrd meg kevĂ©s Ćrölt borssal tĂĄlalĂĄs elĆtt.
Ha autentikus Ăzt szeretnĂ©l, kĂnĂĄlj mellĂ© bagoongot (fermentĂĄlt garnĂ©lapasztĂĄt) is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.