Egy nagy tálban keverd össze a búzalisztet, cukrot, élesztőt és sót. Add hozzá a langyos vizet, majd gyúrd sima, rugalmas tésztává. Tipp: ha túl ragad, kevés liszt segít, ha száraz, cseppents még vizet hozzá.
Letakarva keleszd meleg helyen 1 órán át, míg a tészta duplájára nő. Tipp: a sütőbe téve csak a világítást kapcsold be – ez tökéletes környezet a keléshez.
Oszd 8 részre a tésztát, formázd oválisra, hajtsd félbe, sütőpapírral elválasztva tedd a párolóba. Keleszd újabb 15 percig, majd párold 10–12 percig közepes lángon. Tipp: ne emeld fel a fedőt főzés közben!
A csirkemellet lapjában felezd, sózd, majd panírozd: először lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgasd. Tipp: ha kétszer panírozod, extra ropogós lesz!
Forró olajban (kb. 170–180°C) süsd aranybarnára a csirkét 3–4 perc oldalanként. Szed le papírtörlőre. Tipp: ha kis buborékok jelennek meg a paníron, akkor tökéletes a hőmérséklet!
A káposztát vágd vékony csíkokra. Tipp: ha jeges vízbe áztatod tálalás előtt, ropogósabb lesz, de mindig jól szárítsd meg.
Nyisd szét a bao bucikat, helyezz bele egy szelet katsu csirkét, pár szál káposztát, majd locsold meg tonkatsu szósszal. Tálald azonnal. Tipp: megszórhatod szezámmaggal is a látvány és íz kedvéért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.