Katsu Ham, ropogós panírozott sonkás szeletek tonkatsu szósszal

Katsu Ham

A katsu ham egy könnyen elkészíthető japán étel, amelyben a panírozott sonkás szeletek és tonkatsu szósz találkoznak. Az étel gyorsan elkészíthető és tökéletes választás egy gyors vacsorához. A ropogós panír és a gazdag tonkatsu szósz tökéletes harmóniát alkotnak, miközben a sonka íze is kiemelkedő marad. A katsu ham hagyományosan rizssel és savanyúsággal kerül tálalásra, de sokan salátával is szeretik. Az étel egyszerű, mégis gazdag ízvilágú, és a japán konyha egyik kedvelt fogása.

Előkészület 15 perc
Elkészítés 10 perc
Teljes 25 perc
650 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Ham slice
100 g Panko breadcrumbs
1 db Egg
50 g All-purpose flour
2 ek. Soy sauce
1 ek. Sesame oil
1 db Cabbage
500 ml Vegetable oil
2 ek. Tonkatsu sauce

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Preheat the oil in a deep pan to 170°C for frying.

    Ensure the oil is hot enough by testing with a small piece of breadcrumb. If it sizzles immediately, the oil is ready.

    2

    Season the ham slices with soy sauce and sesame oil, then dredge in the flour, dip in the beaten egg, and coat with panko breadcrumbs.

    Press the panko breadcrumbs onto the ham slices for extra crunch.

    3

    Carefully fry the ham slices in the hot oil for about 2-3 minutes on each side, or until golden brown and crispy.

    Fry the ham slices in batches to avoid overcrowding the pan.

    4

    Once fried, drain the ham slices on paper towels to remove excess oil.

    Let the ham slices rest for a minute to allow the juices to redistribute.

    5

    Serve the katsu ham with tonkatsu sauce drizzled over the top and shredded cabbage on the side.

    For extra flavor, serve with a side of steamed rice.