A csirkehĂșst vĂĄgd fel kis kockĂĄkra, majd a joghurtot, fokhagymĂĄt, fƱszerkeverĂ©ket, sĂłt Ă©s borsot keverd össze egy tĂĄlban, Ă©s marinĂĄld benne a csirkĂ©t 30-60 percig.
MinĂ©l hosszabb ideig marinĂĄlod, annĂĄl Ăzesebb lesz a csirke. Ha kevĂ©s az idĆd, legalĂĄbb 20 percet hagyd pihenni.
A paprikĂĄt, hagymĂĄt Ă©s cukkinit vĂĄgd fel nagyobb darabokra, hogy a zöldsĂ©gek jĂłl ĂĄtsĂŒljenek a kebab mellett.
A zöldsĂ©geket prĂłbĂĄld egyenlĆ mĂ©retƱ darabokra vĂĄgni, hogy egyenletesen sĂŒljenek.
Egy nyĂĄrsra alternĂĄlva fƱzd fel a csirke darabokat Ă©s a zöldsĂ©geket, ĂŒgyelve arra, hogy ne legyenek tĂșl szorosak, Ăgy a kebab egyenletesen sĂŒlhet.
Ha nem fĂ©r el minden a nyĂĄrson, kĂ©szĂthetsz kĂ©t kĂŒlön nyĂĄrsat is.
A kebabokat egy elĆmelegĂtett grillezĆn vagy serpenyĆben 10-15 percig grillezd, amĂg a csirke ĂĄtsĂŒl Ă©s a zöldsĂ©gek megpuhulnak.
IdĆnkĂ©nt forgasd meg a nyĂĄrsat, hogy minden oldalrĂłl szĂ©pen megpiruljanak.
A kész kebabokat tålalhatod friss joghurttal vagy pita kenyérrel, és salåtåval.
Friss citromlĂ©val is meglocsolhatod a kebabot, hogy mĂ©g frissĂtĆbb Ăzt kapjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.