A szĂłjababcsĂrĂĄt alaposan mosd meg, Ă©s forrĂł vĂzben fĆzd 3-4 percig, amĂg megpuhul, majd szƱrd le.
A szĂłjababcsĂrĂĄt ne fĆzd tĂșl, mert akkor elveszĂti a friss roppanĂł ĂĄllagĂĄt.
A fokhagymĂĄt vĂĄgd finomra, Ă©s a szezĂĄmmagolajban egy serpenyĆben pirĂtsd meg 1-2 percig.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megĂ©gjen, mert keserƱvĂ© vĂĄlhat. Ha szĂŒksĂ©ges, alacsonyabb hĆmĂ©rsĂ©kleten pirĂtsd.
Add hozzå a koreai chili port, a szójaszószt, az ecetet, a sót és a borsot, majd keverd össze.
A chili por Ă©s a szĂłjaszĂłsz adja az Ă©tel autentikus ĂzĂ©t, de ĂzlĂ©s szerint a chili adagjĂĄt mĂłdosĂthatod.
A leszƱrt szĂłjababcsĂrĂĄt tedd egy tĂĄlba, Ă©s öntsd rĂĄ a kĂ©sz fƱszeres szĂłszt. Keverd jĂłl össze, hogy minden egyes darab csĂra bevonĂłdjon.
Ăgyelj arra, hogy minden csĂra jĂłl ĂĄtvegye a szĂłszokat, Ăgy az Ăzek jobban Ă©rvĂ©nyesĂŒlnek.
SzĂłrd meg a friss korianderrel Ă©s szezĂĄmmaggal. TĂĄlald frissen, hidegen, mint egy ĂnycsiklandĂł köretet vagy elĆĂ©telt.
A koriander friss Ăzt ad, Ă©s jĂłl illik a szezĂĄmmaghoz, amely extra ropogĂłs textĂșrĂĄt biztosĂt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.