A marhahĂșst vĂĄgd kisebb darabokra, majd a csontokat is tisztĂtsd meg, ha szĂŒksĂ©ges.
A hĂșs minĂ©l frissebb, annĂĄl jobb lesz. A rövid bordĂĄkat (short ribs) Ă©rdemes hosszabb ideig pĂĄcolni.
A fokhagymåt és hagymåt apróra vågd fel, majd tedd félre.
A fokhagyma ĂzesĂti a hĂșst, Ăgy minĂ©l aprĂłbbra vĂĄgod, annĂĄl jobban kioldĂłdik az Ăze.
Egy tålban keverd össze a szójaszószt, szezåmolajat, cukrot, rizsbort és vizet.
A rizsbor adja az Ă©tel gazdag ĂzĂ©t, ha nem talĂĄlsz rizsbor, hasznĂĄlhatsz fehĂ©rbort is.
Add hozzå a fokhagymåt, hagymåt, és keverd jól össze a påcot.
Ha van idĆd, hagyd a hĂșst egy ĂłrĂĄn keresztĂŒl pĂĄcolĂłdni, hogy minĂ©l Ăzesebb legyen.
A pĂĄcolt hĂșst tegyĂŒk egy serpenyĆbe, Ă©s pirĂtsuk közepes hĆmĂ©rsĂ©kleten mindkĂ©t oldalĂĄt 3-4 percig.
Ne tĂșl forrĂł serpenyĆt hasznĂĄlj, mert a pĂĄc könnyen odaĂ©ghet, ha tĂșl magas a hĆmĂ©rsĂ©klet.
Add hozzĂĄ a maradĂ©k pĂĄcot a serpenyĆbe, Ă©s pĂĄrold a hĂșst 20-25 percig, amĂg teljesen megpuhul.
IdĆnkĂ©nt keverd meg a hĂșst, hogy a pĂĄc egyenletesen bevonja.
A végén szórd meg a szezåmmal, és tålald melegen, példåul friss rizs mellett.
A szezĂĄmmag fokozza az Ă©tel ĂzĂ©t Ă©s textĂșrĂĄjĂĄt, Ăgy frissen tĂĄlalva a legfinomabb.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.