A moelát alaposan öblítsd le, majd vágd kisebb darabokra.
A moelát előzőleg áztathatod egy kis vízben, hogy könnyebben eltávolíthasd a felesleges szennyeződéseket.
A fokhagymát vágd vékony szeletekre, és a petrezselymet finomra aprítsd fel.
A fokhagymát ne vágd túl apróra, hogy a sütés közben ne égjen meg.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a fokhagymát, és pirítsd aranybarnára.
A fokhagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy megőrizze friss ízét és ne égjen meg.
Add hozzá a moelát, sót, borsot és pirospaprikát, és süsd 10-15 percig, amíg a hús szép aranybarna nem lesz.
A moela sütésénél ügyelj, hogy ne legyen túl magas a hőmérséklet, hogy a hús puha maradjon.
Öntsd hozzá a vizet, és főzd további 10 percig, hogy a hús teljesen átsüljön és az ízek összeérjenek.
A víz segít a hús puhulásában, és a fokhagyma ízét is jobban átadja.
Tálald melegen, és szórd meg friss petrezselyemmel, valamint egy kis citrus levével.
A citrus friss íze nagyszerűen kiemeli a hús gazdag ízét, és a petrezselyem díszíti a tálat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.