Főzd meg a Reimen tésztát a csomagolás utasításai szerint, majd hideg vízben öblítsd le, hogy lehűljön és ne ragadjon össze.
A tészta öblítése hideg vízben segít, hogy ne ragadjon össze, és frissebb marad.
A húsleves alapot tedd egy fazékba, és tartsd melegen.
A húsleves alapot ne forrald, csak tartsd melegen, hogy a leves ne veszítse el a frissességét.
A főtt tojást készítsd elő, és tálald a leves tetejére.
A főtt tojás hozzájárul a leves gazdag textúrájához, és frissíti az ételt.
Készítsd el a szószt: keverd össze a szezámolajat, chili olajat, szójaszószt és a zúzott fokhagymát.
A chili olaj fokozza az étel fűszerességét, próbáld meg igazítani a mennyiségét a saját ízlésedhez.
A tálba helyezd a tésztát, öntsd rá a húsleves alapot, majd díszítsd a tetejét uborkával, főtt tojással, és szórj rá szezámmagot.
Az uborka frissessége és a szezámmag ropogóssága nagyszerű kiegészítői a tésztának.
Tálald az ételt azonnal, és ha szükséges, adj hozzá extra chili olajat a tetejére.
A chili olaj hozzáadásával fokozhatod a fűszerességet és gazdagíthatod az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.