A csirke filéket vágd vékony szeletekre, és mindkét oldalát sózd, borsozd.
A csirke filéket ne vágd túl vastagra, hogy könnyen átsüljön.
A miso pasztát keverd össze egy evőkanál vízzel, hogy sima masszát kapj.
A miso paszta hígítása segít a könnyebb kenésben.
A zöldhagymát apróra vágd, és keverd össze a miso pasztával.
A negi (zöldhagyma) friss, enyhén édes íze jól illik a misohoz.
A csirke szeleteket töltsd meg a miso-zöldhagyma keverékkel, majd hajtsd össze őket.
Figyelj arra, hogy a töltelék ne folyjon ki a csirke szeletekből, és jól zárd le őket.
A panírozáshoz először a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a panko morzsába mártsd a csirke szeleteket.
A panko morzsa extra ropogós textúrát ad a húsnak.
Egy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, és süsd ki a panírozott csirke szeleteket mindkét oldalukon 4-5 percig, amíg aranybarna nem lesz.
A megfelelő olajhőmérséklet biztosítja, hogy a panír ne ázzon el, és ropogós maradjon.
Készíts egy szószt az alapléből, szójaszószból és cukorból. Forrald fel, majd öntsd rá a sült csirkére, és főzd még 2-3 percig.
A szósz fokozza a hús ízét és hozzáadja a kívánt szaftosságot.
Tálald a negi-miso töltelékű katsudont rizsen, és tálalás előtt díszítsd egy kevés friss zöldhagymával.
A friss zöldhagyma frissíti az ételt, és egy kis ropogós textúrát ad a mártáshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.