A marhahúst vágd kisebb darabokra. A krumplit hámozd meg és vágd kis kockákra, a zöldbabot vágd fel apróra.
A marhahús darabjait ne vágd túl apróra, hogy ne száradjanak ki főzés közben.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, és pirítsd meg benne a marhahúst, amíg minden oldala szép barna nem lesz.
A hús sütése során ne zsúfold túl a serpenyőt, különben nem pirul egyenletesen.
Add hozzá a felaprított vöröshagymát, fokhagymát és gyömbért. Pirítsd 2-3 percig, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
A fokhagyma és a gyömbér aromája kiemeli az étel ízét, de ügyelj, hogy ne égjenek meg.
A hozzáadott hozzávalók után öntsd hozzá az édes szójaszószt, mirint, sake-t és egy kis vizet, hogy szaftos legyen. Főzd 5-10 percig, amíg a hús átsül.
Ha az étel túl sósnak tűnik, egy kis víz hozzáadásával lágyíthatod az ízeket.
Add hozzá a felkockázott krumplit és a zöldbabot. Főzd tovább, amíg a zöldségek és a krumpli is megpuhulnak, kb. 15-20 percig.
Ne főzd túl a zöldségeket, mert elveszíthetik a frissességüket és ízüket.
A shirataki tésztát öblítsd le hideg vízzel, hogy eltávolítsd a felesleges szagot, majd tedd a serpenyőbe az ételhez. Keverd össze alaposan, és tálald.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.