A marhahúst vágd apró csíkokra, a vöröshagymát és fokhagymát apróra, a sárgarépát és burgonyát pedig vékony szeletekre vágd.
A marhahús csíkjait egyenlő méretűre vágd, hogy egyenletesen süljenek és puhuljanak meg.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel az olajat, majd pirítsd meg a vöröshagymát és fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A fokhagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy megőrizze friss ízét, és ne égjen meg.
Add hozzá a marhahúst, és pirítsd, amíg a hús szépen meg nem barnul.
A hús barnításához fontos, hogy a serpenyő ne legyen túl zsúfolt, így egyenletesen pirulhat.
Öntsd hozzá a szójaszószt, cukrot és vizet. Keverd össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
A cukor és a szójaszósz egyensúlyba hozza az ízeket, így ne hagyd ki őket.
Tedd hozzá a sárgarépát, burgonyát, és főzd alacsony lángon 20-25 percig, amíg minden hozzávaló megpuhul.
A zöldségeket a hús főzése alatt kell puhítani, hogy az ízek jól összeérjenek.
Miután elkészült, szórd meg friss zöldhagymával és szezámmaggal, majd tálald melegen.
A zöldhagyma frissességet ad az ételnek, míg a szezámmag gazdagítja az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.